Odbor

Nena Cah – predsednica društva

Nena je otroštvo preživela v Prisojah, namizni tenis kot olimpijsko panogo je spoznala pri rosnih 7 letih. V NTK Semedela je preživela najstništvo. Sorazmerno je med obiskovanjem osnovne šole Dušana Bordona v Kopru pridno vadila tudi gimnastiko. Športno dekle je svojo namiznoteniško kariero zapolnila z vrsto državnih odličij in bila del slovenske reprezentance.

Med porodniškim dopustom je opravljala licence na Fitnes zvezi Slovenije. Licencirana je kot fitnes inštruktor, vaditelj skupinskih vadb, pilates vaditelj, kettlebell lifting trener, ter mnogo raznovrstnih certifikatov splošne funcionalne vadbe in rehabilitacijskih gibalnih tehnik. Svoje znanje je začela deliti leta 2010 v Pradah, nakar je svojo samostojno pot nadaljevala v prostorih krajevne skupnosti Škofije in 2013 odprla vrata N1Gym-a. Ustanovila je športno društvo Kettlebell lifting N1 Obala, ki deluje pod okriljem Kettlebell lifting zveze Slovenija, sprejeta pod Olimpijskem komitejem leta 2015. Tekmuje v cikličnem dvigovanju uteži (Kettlebell liftingu) in pripravlja varovance na tovrstna tekmovanja. Uspehi so zabeleženi.

Ker velja kot priznana trenerka kondicijskih priprav različnih športov, pripravlja tudi tenisače, košarkaše, nogometaš, smučarje in plesalce. Zato je pod okrilje sprejela tudi plesalce in ustanovila plesno šolo N1Dance Team, ki prav tako dosegajo neverjetna odlična pod okriljem Cheerleading zveze Slovenija. Neutrudna in marljiva, si želi svoje znanje deliti med ljudmi ter šport in gibanje vnesti v način življenja ljudi vseh starosti.

email: cah.nena@gmail.com

gsm: +386 40 590 793

Veronika Škrlj - koreografinja in trenerka plesne skupine

S plesom se je prvič srečala kot štiriletna deklica. Na svoji plesni poti se je spoznala z osnovami baleta, jazza, moderna in hip-hopa. Prav slednji je postal smisel njenega plesnega udejstvovanja in izražanja. Ni naključje, da je zajadrala tudi v tekmovalne vode in najprej kot pionirka, nato kot mladinka in slednjič kot članica z lastnimi koreografijami sooblikovala  in vplivala na razvoj te plesne zvrsti ne le v Sloveniji, ampak tudi širše.

Med številnimi uspehi njene plesne poti sta tudi osvojena naslova državne prvakinje med solistkami v hip hopu in street dancu  in 5. mesto v obeh disciplinah na Evropskem prvenstvu. Večkrat je stala na stopničkah tudi v paru, veliko naslovov je osvojila kot plesalka malih hip hop skupin, ne le v okviru IDO, ampak je s člansko malo skupino stala tudi na najvišji stopnički Evropskega prvenstva Starmoves.  Kot članica zmagovalne Maestro hip hop velike članske formacije je kar trikrat osvojila naslov svetovnih prvakov. Zaradi svojih plesnih uspehov so ji kar dvakrat podelili naslov Športnica Kopra.

Skozi vsa leta je Veronika nadgrajevala svoje plesno znanje tako doma kot v tujini,  in ga z veseljem prenašala naprej. Nešteto je imen, s katerimi je sodelovala, med njimi Keone Madrid, Mariel Madrid, Chris Martin, Lyle Beniga, Quick Crew, Les Twins, Mike Song, Lando Wilkins, Misha Gabriel, Bam Martin, Anthony Lee  in mnogi drugi. Velikokrat je nastopala tudi na televiziji, tako v oddajah Misija Evrovizija, Ema, Parada, ter na številnih državnih proslavah in prireditvah, med njimi zadnje ob odhodu slovenske reprezentance na olimpijske igre v Rio. Njen ples je mogoče videti v številnih video posnetkih, letos pa jo je doletela čast in povabilo v Južno Korejo, kjer je najprej sodelovala pri snemanju glasbenega videa južno korejske zvezde Kim Junsu – Xia, nato pa je pred 25 tisoč glavo publiko letos poleti plesala še na njegovih dveh otvoritvenih koncertih v Seulu, kar je bilo posebno doživetje.

Veronika Škrlj se je pod okriljem Olimpijskega komiteja  Slovenije   udeležila Mednarodnega srečanja mladih na Mednarodni olimpijski akademiji v Grčiji, kjer so ji podelili  naziv Mladi ambasador olimpizma.

Diana Flego – koreografinja in trenerka plesne skupine

Diana pleše že od 4. leta starosti. V letih od 2006 – 2015 je tekmovala v hip hopu, street dance showu in disco danceu, kot solistka, v paru in v skupini. Plesala je tudi jazz, show dance in modern.

Udeležila se je ogromno pokalnih turnirjev, plesnih festivalov, državnih prvenstev, kjer je kot solistka in v skupini bila večkrat na stopničkah in v finalih tudi na evropskih in svetovnih prvenstvih (Češka, Slovaška, Italija, Hrvaška, Nizozemska, Danska, Madžarska, Ukrajina, Nemčija). Poleg plesa je pri dveh letih in pol začela trenirat tudi gimnastiko, ki je bila kasneje bolj dodatek k plesnim treningom.

Poučevati je začela leta 2015 in se s svojimi plesalkami udeležila že nekaj odprtih prvenstev, državnih prvenstev in evropskih prvenstev. Poučuje freestyle pom, hip hop in jazz otroške in mladinske pare ter skupine.

email: diana.flego@gmail.com

gsm: +386 40 581 012

Rendy Cah – blagajnik društva

Rendy je otroštvo podaril malemu nogometu, dvorana Burja je bila tako rekoč njegov drugi dom. Nogomet ima zanj velik pomen, saj že 10 let bodri ekipo futsala, ki se ob nedeljah rekreativno bori na turnirjih.

V N1 Gym-u je spoznal tudi kettle, s katerimi se pripravlja na mednarodne tekme tega ruskega športa. Kot samostojni podjetnik je zelo aktiven komercialist in ne glede na obsežnost dela, trenira in podpira društvo iz vseh zornih kotov.

Odličja v malem nogometu in kettlebell liftingu s ponosom obeša na zid prostorov na Škofijah, kjer se neutrudno pripravlja.

email: rendycah@gmail.com

gsm: +386 41 655 231

Maksim Vergan – tajnik društva

Maksim je v prvi vrsti glasbenik, ki se s športom nikoli ni ukvarjal, vse dokler ni s kančkom radovednosti stopil skozi vrata N1 Gyma. Prišel je z željo, da se bo fizično pripravil na poletno sezono glasbenih nastopov, a se je tam zgodba šele dobro začela. Nikoli si ni mislil, da bo iz športnega tekmovanja kdaj domov odnesel medalj.

Nudi pomoč pri organizaciji in tehnični podpori dogodkov, ter skrbi za prijavo na tekmovanja in ostale administrativne zadeve.

email: maksim.vergan@gmail.com

gsm: +386 31 212 868